Blijven leren en professionaliseren 

 

Blijven leren en professionaliseren is niet vanzelfsprekend en voor iedereen een optie. Denk aan uitdagingen als tijd, geld en weten waar je moet beginnen. UCC is opgericht om hierin verandering te brengen. Samen willen we de mogelijkheden om je te kunnen blijven ontwikkelen toegankelijker maken. Want alleen zo kun jij je vakmanschap bijhouden, inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt en groeien als ondernemer. 

 
 

 

Onze aanpak

Op dit platform vind je het overzicht van de verschillende mogelijkheden bij jou in de buurt. Zoals financiering, netwerkbijeenkomsten, workshops en deeltijd- of voltijdopleidingen. Je kunt bij ons ook terecht met vragen over je professionele ontwikkeling of ondernemerschap. Wij helpen je zo goed mogelijk verder.

Daarnaast maken wij ons hard om het belang van professionalisering van zzp’ers en mkb’ers in de culturele´╗┐ en creatieve sector op de kaart te zetten en meer mogelijk te maken. Hoe? Bijvoorbeeld door doorlopend onderzoek te doen naar de vraag en knelpunten in de sector, zodat onze partners de juiste instrumenten en aanbod kunnen ontwikkelen.

Met onze pilots en activiteiten in stad en regio helpen we om het aanbod en de mogelijkheden voor iedereen die in de culturele´╗┐ en creatieve sector werkt of wil werken toegankelijk, relevant en bekend te maken. En te houden.

 

 

 

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen