Een leven lang ontwikkelen is voor veel professionals in de culturele en creatieve sector niet vanzelfsprekend. Wij brengen daar verandering in.

 

 

 

Hoe? 

Helpen mogelijk maken

Als platform en loket voor professionals, organisaties en onderwijs helpen we mogelijk maken: het matchen van vraag en aanbod, het koppelen aan de juiste contactpersoon, het bieden van informatie; wat er dan ook nodig is om verder te komen.

 

Co-creatie

Met onze pilots en partners ontwikkelen en testen we concrete oplossingen voor de uitdagingen die spelen. Daarin brengen we de expertise en ervaring in het werkveld samen met de expertise en ervaring in het onderwijs: co-creatie.
 

 
 

 

 

 

Agenderen

We informeren en agenderen het belang van professionalisering in de culturele en creatieve sector. Dat doen we door middel van campagnes en het organiseren van gesprekken tussen professionals, organisaties en onderwijs.

 

 

Onderzoek

We doen doorlopend onderzoek naar de vraag en knelpunten in de sector, onder meer door het inzetten van pilots, intervisie, feedback en evaluatie, en data-analyse.
De uitkomsten delen we om bij te dragen aan de (door)ontwikkeling van relevante instrumenten en aanbod.
 

 
 

 

Samen maken wij programma’s om professionalisering voor iedereen in de sector toegankelijk te maken. Want dat maakt het bijhouden van vakmanschap, inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt en vooruitgang in ondernemerschap mogelijk. Zo werken we samen aan een gezonde culturele en creatieve sector in regio Utrecht.

Actueel

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"6","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"255495"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"dateType":"classic","showImages":true,"carouselCount":"1","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Bekijk meer 

 

 

 

Projecten

Met onze projecten ontwikkelen en testen we concrete oplossingen voor de uitdagingen die we zien. Daarin brengen we de expertise en ervaring in het werkveld, samen met de expertise en ervaring in het onderwijs: co-creatie. 

Bekijk alle projecten

 

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen