Nimeto x Kunstenbond

Met Anno Nimeto, de community van (oud-)studenten, zet Nimeto zich in voor professionalisering tijdens en ná de opleiding. Samen met de Kunstenbond werkt de mbo-school aan een sterke positie van werkenden in de culturele en creatieve sector met een programma voor mogelijk startende zzp’ers.

Kunstenbond-medewerkers en -leden maken zich elke dag hard voor die sterke positie, ieder vanuit eigen specialisme en drijfveren. De éen omdat hij zelf een maker is en heeft moeten knokken voor goed betaalde opdrachten. De ander omdat hij enorm begaan is met kunstenaars. Weer een ander vanuit een sterk ontwikkeld rechtvaardigheidsgevoel.

De Kunstenbond biedt bij Nimeto een informatieve middagen aan, toegankelijk voor zowel (oud-)studenten als professionals daarbuiten. Ook heeft de Kunstenbond voorbeeldvragen opgesteld om creatieve zzp'ers op weg te helpen om de waarde van hun werk te bepalen. Waar krijg je als creatief professional mee te maken en waar moet je goed over nadenken?

Afbeeldingen

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen