Publieksacademie Leven Lang Ontwikkelen Utrecht

24-11-2023

In de Publieksacademie LLO Utrecht worden inzichten, ervaringen en ideeën gedeeld om talenten optimaal te benutten, iedereen inzetbaar te houden en leren en ontwikkelen te stimuleren in de regio. Deelname is gratis.

In onze sterk veranderende economie en arbeidsmarkt is aanpassen en weerbaar blijven een must. Dit geldt voor werkgevers maar ook voor werkenden. Hoe blijf ik als werkgever relevant voor mijn klanten én medewerkers? Hoe kan de werknemer relevant blijven voor de werkgever? En hoe krijg mijn mensen zover dat ze ervan bewust zijn dat voortdurend leren en ontwikkelen noodzakelijk is? Dit zijn de kernvragen van de Publieksacademie LLO Utrecht. In een aantal workshops gaan we dieper in op thema’s zoals leercultuur in de organisatie, praktijkleren, taal- en digitale vaardigheden.  

Voor wie
Professionals in de wereld van leren en werken zoals werkgevers, overheden, onderwijs, UWV, servicepunten, werknemersorganisaties, zorgverleners, bibliotheken en iedereen die werk wil maken van een Leven Lang Ontwikkelen.

Kijk voor het programma en inschrijven op de website van Publieksacademie!

Afbeeldingen

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen