Het Collectieve Cultuurdebat

27-10-2023

Creativiteit, kunst, erfgoed en cultuur zijn als fundament onmisbaar in onze samenleving. Toch blijven er nog veel kansen onbenut. In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen is de vraag: hoe kijken politieke partijen naar de toekomst van creativiteit en cultuur?

Op woensdag 15 november gaan (kandidaat) Tweede Kamerleden in Tivoli Vredenburg met elkaar in debat over kunst, cultuur, erfgoed en de creatieve industrie. Aan de hand van diverse stellingen spreken zij over het onbenutte potentieel van de sector. Zij wisselen van gedachten over hoe zij de bestaanszekerheid van werkenden in de sector willen verbeteren. Daarnaast schetsen zij hun visie op de rol van de culturele en creatieve sector in onze maatschappij.

In de culturele en creatieve sector werken om en nabij 350.000 mensen. Ben jij werkzaam in deze sector of een fervent liefhebber van kunst, cultuur, erfgoed en creativiteit? Mis het niet en meld je snel kosteloos aan voor hét Collectieve Creatieve Cultuurdebat!

Het Collectieve Cultuurdebat
15 november: 17-18.30 uur
Tivoli Vredenburg
Deelname is gratis
 

Afbeeldingen

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen