Netwerklunch onderwijs en bedrijfsleven

18-10-2023

Bedrijfsleven X Onderwijs, met als doel om studenten aan het werk te zetten met echte opdrachten van echte opdrachtgevers. Op 21 november gaan lunchen en netwerken om zoveel mogelijke mooie matches te maken. Doe je mee? Het aantal plekken is beperkt dus meld je snel aan.

Eerder dit jaar kwamen ruim 90 mensen samen vanuit onderwijs, bedrijfsleven en andere initiatieven in de stad met als doel om studenten aan het werk te zetten met echte opdrachten van echte opdrachtgevers. Het grote succes van de eerste editie nodigt uit om dat te herhalen, hopelijk met nog meer mooie resultaten.

We willen jou daar graag bij hebben!
Wat is er veel gebeurd het afgelopen anderhalf jaar en wat staat er nog veel te gebeuren. We willen jullie daar kort over bijpraten. Maar zoals je weet van de vorige keer gaat het tijdens de netwerklunch over het maken van directe matches tussen onderwijs en opdrachtgevers uit de stad.

Wat gaan we doen?
Lunchen! En netwerken! Het is een netwerklunch. We nodigen professionals uit ons netwerk en onderwijs professionals uit om in een informele setting samen te komen, telefoonnummers uit te wisselen en mooie plannen te smeden.

Mooi! Mag ik ook iemand meenemen?
Ja, graag zelfs! We willen het netwerk van verbinders en aanjagers in en om het bedrijfsleven en onderwijs laten groeien. Nodig dus vooral collega’s of relaties uit. Wel fijn als je ze even aanmeldt (en zonodig ook weer afmeldt) via Eventbrite.

Locatie:
dat houden we nog even geheim, als je je aanmeldt via de link, wordt je automatisch op de hoogte gehouden.

Hartelijke groet namens het hele team van de MKB Werkplaats Utrecht.

 AANMELDEN 

Afbeeldingen

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen