Meerjarige subsidie voor jonge culturele initiatieven

22-05-2024

Ben je een jong cultureel initiatief in Utrecht? Dan kun je vanaf 29 mei t/m 10 juli voor twee jaar subsidie aanvragen. Deze regeling biedt jou ruimte en mogelijkheid om te groeien en een waardevolle toevoeging te worden aan het Utrechtse culturele landschap.

In de Cultuurnota 2025-2028 ‘Kleur bekennen’ staat wat de gemeente Utrecht belangrijk vindt. Je leest daarin de ambities en doelen voor de Utrechtse culturele sector in de aankomende jaren. Deze subsidiemogelijkheid is voor organisaties die bijdragen aan die ambities en doelen. DUIC publiceerde al eerder over de cultuurnota.

Subsidie aanvragen kan van woensdag 29 mei 2024 9.00 uur tot en met woensdag 10 juli 2024 17.00 uur. Kijk voor alle voorwaarden en aanvragen op de website van de gemeente Utrecht.

Bron: Gemeente Utrecht

Afbeeldingen

Bekijk ook

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen