Leertraject ondernemerschap voor creatieve ondernemers

18-03-2024

Op welke manier is je werk goed zichtbaar? Hoe zorg je ervoor dat je werk in beeld blijft? Heb je het idee dat je wat meer aandacht aan je netwerk kunt besteden? Voor het maken van een volgende stap, kunnen Utrechtse creatieve ondernemers meedoen aan een gratis leertraject van Cultuur+Ondernemen.

Werken aan je ondernemerschap in de kunsten gedijt niet met een simpele sales aanpak, maar is actief zoeken naar een manier hoe dit bij jou als kunstenaar past. Uitgangspunt is altijd jouw artistieke talent en werk. Jouw specifieke aanpak, of route, mag de tijd krijgen om te ontwikkelen.

Of je nou beeldend kunstenaar of fotograaf bent, illustrator of industrieel ontwerper, grafisch vormgever of game developer, muzikant of theatermaker of multidisciplinair te werk gaat: het gewaardeerde leerprogramma Route Ondernemerschap helpt je om je kunstenaarschap verder te professionaliseren. Samen met inspirerende trainers en gelijkgestemde kunstenaars werk je aan een stevig zakelijk fundament van jouw kunstenaarspraktijk.

Meer informatie
Concreet heb je na afloop een lijst met acties waar je de komende 2 jaar mee vooruit kan. Het leertraject loopt van 30 mei t/m 4 juli. Aanmelden kan t/m 19 april! Kijk voor meer informatie en het aanmeldformulier op de website van Cultuur+Ondernemen. 

Afbeeldingen

Bekijk ook

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen