Tweede editie van Het Parcours groot succes

23-10-2023

De tweede editie van Het Parcours, een workshopserie van Vechtclub, was een groot succes. Op de uitverkochte avond volgden de deelnemers verschillende workshops rondom het thema Vormen.

Behoefte
Vechtclub deed eind 2022 een behoefteonderzoek onder al haar ondernemers waaruit bleek dat de wens om meer van elkaar expertises te proeven sterk aanwezig is. Vanuit deze behoefte is Het Parcours opgezet, gericht op ontwikkeling en professionalisering. Binnen de deuren van Vechtclub is een enorme bron van kennis en ervaring aanwezig. Vechtclub stimuleert de ondernemers om dit met elkaar te delen en elkaar te blijven uitdagen. Ook vind de broedplaats het belangrijk om die expertise beschikbaar te stellen aan de buitenwereld, voor particulieren en studenten.

De kosten van de workshop (minder dan € 10) zijn laag, zodat de toegang tot kennis voor iedereen beschikbaar is.

Nieuwsgierig? Kijk op de website van Het Parcours voor meer informatie én ticketverkoop voor de volgende editie op 9 november. Het thema is dan Verbinding.

Afbeeldingen

Bekijk ook

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen