Nieuwe Broedplaats media innovatie

15-09-2023

De Media Innovation Hub op het Media Park in Hilversum is officieel geopend tijdens de Dutch Media Week. Bedrijven, overheden en onderwijs vormen een levendige community binnen de hub.

De Media Innovation Hub is een initiatief van de Gemeente Hilversum ROM Utrecht RegionNederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Studio XNL (met EMGHeadcandy en MHB), Metaverse WerkplaatsNederlandse Content Producenten (NCP) en VodafoneZiggo. Al deze partners gaan binnen de Hub samenwerken aan innovaties op gebied van kunstmatige intelligentie, virtual reality, 5G-toepassingen en virtuele producties. Hiervoor is geen betere locatie te bedenken dan in het hart van Europa’s grootste mediacluster – het Hilversumse Media Park.

Kijk voor meer informatie op de website van de Media Innovation Hub.

Afbeeldingen

Bekijk ook

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen