Geldboek voor ondernemers

Noortje van Dorp 24-11-2023
48 keer bekeken 0 reacties

Hoe krijg en houd je als ondernemer je geldzaken op orde? In het KVK Geldboek voor ondernemers vind je alle basisinformatie over geldzaken, financiering vinden, administratie en belastingen. Gebruik het als opstap en naslagwerk om grip te houden op je financiën.

In eenvoudige taal legt de KvK uit hoe de financiële kant van ondernemen in elkaar zit. Van bedrijfskosten en belastingen tot financiering vinden en je administratie opzetten. Lees hoe je zakelijke begrotingen maakt en je ondernemersinkomen berekent. En hoe je de juiste zakelijke- en privéverzekeringen kiest. Financiën op een rij betekent ook plannen voor straks. Bij pensioen of arbeidsongeschiktheid. Ook krijg je tips hoe je financiële problemen kunt voorkomen.

Het Geldboek is te downloaden op de website van de KvK. 

Afbeeldingen

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen