Rekentool ZZP-tarief

Noortje van Dorp 31-10-2023
68 keer bekeken 0 reacties

Met behulp van de rekentool van Platform ACCT kun je eenvoudig een cao-salaris omrekenen naar een zzp-tarief in het kader van de Fair Practice Code.

De tool is zowel door werkenden als werkverleners in te vullen. Platform ACCT heeft alvast de cao's in de culturele en creatieve sector voor je uitgepluisd. Je hoeft alleen nog maar het bruto maandloon uit de betreffende cao in te voeren. Daarbij dien je rekening te houden met de functie(schaal) en eventuele relevante ervaringsjaren. Gebruik de cao-kaart om de relevante cao's en loontabellen te raadplegen.

In deze rekentool kun je een standaardberekening volgen of persoonlijke voorkeuren aangeven. Daarnaast kun je rekening houden met aangepaste tarieven voor korte of kleine contracten; het zogenaamde flexicurity-principe. 
 

Afbeeldingen

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen