Mentortraject voor fotografen

Noortje van Dorp 19-10-2023
51 keer bekeken 0 reacties

Jezelf ontwikkelen, inspiratie opdoen en in beweging blijven. Dat valt niet altijd mee als zelfstandig fotograaf. Hoe fijn is het om een mentor te hebben die je scherp stelt en verder brengt als fotograaf en ondernemer! Daarvoor kun je terecht bij CreativeTalks.

Met alleen goede foto’s red je het niet. Focus, acquisitie, social media, gebruik van net- werk, workflow, lichttechniek en eigen stijl zijn maar een greep van zaken die jouw succes bepalen. Het mentortraject wordt afgestemd op wat jij wil en nodig hebt. Voor de één is dat een boost voor je fotografie de ander wil zakelijk sneller groeien. Iedereen heeft eigen redenen. Je krijgt hier maatwerk met advies, hulp, workshops, opdrachten en oefeningen.

Interesse? Je kunt je inschrijven voor een gratis kennismaking!

Zie voor tarieven, meer informatie en inschrijving de website van CreativeTalks.

Afbeeldingen

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen