Stappenplan impact vergroten op Instagram

35 keer bekeken 0 reacties

Wereldwijde zichtbaarheid, een online portfolio en directe interactie met je publiek: Instagram heeft voor kunstenaars en creatieve makers veel voordelen. Maar hoe benut je de kansen die dit medium biedt optimaal? Cultuur+Ondernemen zet de belangrijkste stappen onder elkaar.

Nederland alleen al telt 8 miljoen gebruikers, wereldwijd zijn er zelfs 1,35 miljard Instagramaccounts. En daar zitten ook galeries, musea, magazines en potentiĆ«le kopers of opdrachtgevers bij. Instagram kan daarom voor kunstenaars en creatieve makers een belangrijk online verlengstuk zijn van hun praktijk, aldus socialmedia-expert Anemoon Utens van Afresh Media. Je haalt er inspiratie uit, creĆ«ert kansen voor jezelf en je bouwt aan een netwerk van volgers. En ja, aanwezig zijn op Instagram kan ook nog eens heel leuk zijn.

In het plan - geschreven naar aanleiding van een webinar over Instagram voor zelfstandig kunstenaars, creatieve makers en cultureel ondernemers - worden drie stappen uiteen gezet. 

Interesse om jouw online zichtbaarheid te vergroten? Lees dan het volledige stappenplan op de website van het Cultuur+Ondernemen.

(Bron + Beeld: Cultuur+Ondernemen)

Afbeeldingen

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen