U-Tech Slimmer ondernemen met AI

47 keer bekeken 0 reacties

Kunstmatige intelligentie (AI) verandert de spelregels van ondernemen. In de nieuwe U-TECH insights 'Slimmer ondernemen met AI' beschrijft U-TECH community hoe AI, van eenvoudige algoritmen tot complexe leerprocessen, bedrijven kan transformeren.

Leer over de twee hoofdtypen AI - traditionele en generatieve - en hoe innovaties praktische oplossingen bieden voor alledaagse uitdagingen. Van het automatiseren van klantenservice tot het voorspellen van consumentengedrag, AI opent een wereld van mogelijkheden voor effici├źntie en creativiteit. Maar wees ook bewust van de valkuilen, zoals de neiging van AI om te 'hallucineren' en de impact van vooroordelen in trainingsdata.

Deze U-TECH insight biedt niet alleen inzicht, maar ook praktische tips om te starten met AI, inclusief een handig canvas om je idee├źn te structureren.

Afbeeldingen

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen