Podcast Agendapunten

38 keer bekeken 0 reacties

Agendapunten bepalen het gesprek. Op het werk, in de politiek, bij de vereniging en tijdens de continue samenwerkingen in het culturele veld. In de podcast Agendapunt van de Boekmanstichting wordt iedere aflevering een denker, doener, maker of onderzoeker gevraagd om een punt in te brengen.

Een agendapunt dient als geheugensteun, ter verduidelijking of als planningstool. Super handig. Maar wie of wat bepaalt de agenda van cultuurbeleid? Als schakel tussen cultuurbeleid en praktijk zoekt de Boekmanstichting naar manieren om deze koppelfunctie te vervullen. In de podcast Agendapunt wordt iedere aflevering een denker, doener, maker, organizer of onderzoeker gevraagd om een punt in te brengen. Zo krijgen we oog voor thema’s die te weinig op de agenda staan –of juist wat vaker terug moeten komen.

Verhalen die we horen en cijfers die we meten zijn essentieel voor het vormen en beïnvloeden van beleid. Wat gebeurt er als we andere perspectieven verzamelen –en op de agenda zetten?

Afbeeldingen

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen