Spreekuur Creative Coding Utrecht

46 keer bekeken 0 reacties

Creative Coding Utrecht heeft maandelijks open kantooruren waar je kunt langskomen voor hulp en advies van het team en andere programmeurs.

Zit je vast op een project? Heb je advies nodig? Feedback? Werk je aan je portfolio? Heb je hulp nodig bij het aanvragen van financiering? Creative Coding Utrecht helpt je graag verder.

Over CCU
Creative Coding Utrecht (CCU) is hét platform voor digitale creativiteit. CCU stimuleert makers, verbindt organisaties en sectoren, inspireert publiek en deelt kennis met hobbyisten en ict-professionals. Bij CCU vind je mogelijkheden voor een eerste verkenning van creative coding, tot verdieping voor de artistieke praktijk van professionals.

Het kantoor is elke derde vrijdag van de maand geopend van 15:00 - 16:00 uur. Kijk voor meer informatie en aanmelding op de website van CCU.

 

Afbeeldingen

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen