Studio Camera Lab

Noortje van Dorp 19-04-2024
45 keer bekeken 0 reacties

Ben jij een fotograaf, filmmaker, animator, videokunstenaar, digital storyteller of XR-designer uit de provincie Utrecht? Ben je op zoek naar een klankbord, inspiratie en netwerk? En heb je een plan of idee voor een werk dat je verder wil ontwikkelen? Meld je dan aan voor het Studio Camera Lab!

Studio Camera Lab is een interdisciplinaire training voor getalenteerde Utrechtse beeldmakers aan de start van hun loopbaan. Bij deelname ontvang je een stipendium van €500. 

‍Tijdens het Lab word je gekoppeld aan een mentor, die je praktisch advies geeft en met je meedenkt over onder andere je plan en de richting van je carrière. In groepssessies bespreek je de ideeën van de andere deelnemers en ontvang je feedback op een idee waar je aan werkt. Ook de Sessies van Studio Camera zijn onderdeel van het programma. Door de multidisciplinaire samenstelling van de groep deelnemers en het programma, leer je over de werkwijzen van verschillende beelddisciplines. Aan het einde van het traject heb je je project verder ontwikkeld, interessante collega-makers ontmoet en de vervolgstappen van je makerschap onderzocht. 

Kijk voor meer informatie over bijvoorbeeld het programma, de criteria en inschrijving op de website van Studio Camera. Aanmelden voor de call kan t/m 31 mei!

Afbeeldingen

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen