Oriëntatiereis Mondriaanfonds

Noortje van Dorp 15-04-2024
18 keer bekeken 0 reacties

Ben je curator, beschouwer of beeldend kunstenaar met internationale ambities? Wil je meer inzicht in het internationale beeldende kunstveld? Je internationale netwerk verbreden? Misschien is de oriëntatiereis naar Ghana en Ivoorkust van 13 t/m 26 oktober 2024 van het Mondriaanfonds iets voor jou.

De Oriëntatiereis is bedoeld voor curatoren en beschouwers met een praktijk van minimaal 2 jaar en voor beeldend kunstenaars met een beroepspraktijk van ten minste 1 jaar. Bij de selectie wordt gestreefd naar een goede mix in leeftijd, achtergrond, gender en discipline. Houd rekening met een zeer intensief programma en met een inzet die verder reikt dan de reis zelf. Ervaring met internationale samenwerking is een pre. 

Kijk voor aanmelden en alle voorwaarden op de website van het Mondriaanfonds. Een aanvraag doen kan t/m 2 mei 2024.

Afbeeldingen

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen