Open call Aprentice/Master programma Kunstpodium T

Noortje van Dorp 05-04-2024
97 keer bekeken 0 reacties

Ben jij afgestudeerd, of ga je afstuderen aan een Nederlandse, Belgische of Duitse kunstacademie in 2024? In het Apprentice/Master programma van Kunstpodium T kunnen 32 artiesten (leerlingen) in kleine groepen samen met gerenommeerde en ervaren kunstenaars werken aan hun project.

Het collectieve karakter van het programma zorgt ervoor dat je kritischer naar je praktijk kijkt. Het programma is een manier om te experimenteren binnen je artistieke praktijk, te exposeren en een levendig, duurzaam netwerk te creëren. Deelname is gratis en wordt gecompenseerd met een tentoonstellingsbijdrage.

Voor wie?
Het Apprentice/Master-programma is bedoeld voor pas afgestudeerden (BA of MA) van Nederlandse, Belgische of Duitse kunstacademies met een autonome praktijk, zoals beeldende kunst, design, fotografie of textiel. Het belangrijkste is je drive om ervaring op te doen in de kunstwereld, een actief onderdeel te zijn van onze gemeenschap en de gretigheid om je praktijk te ontwikkelen.

Van jou verwacht Kunstpodium T inzet voor het programma door minimaal twee dagen per maand aan het programma te besteden, de kick-off, twee communitydagen en de openingsevenementen van de andere groepen bij te wonen.

Meedoen? Je motivatie indienen kan tot 1 mei 2024!

(Bron: Kunstpodium T)


 

Afbeeldingen

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen