K.F. Hein Stipendium

Noortje van Dorp 06-03-2024
35 keer bekeken 0 reacties

Beeldend kunstenaars en ontwerpers uit de provincie Utrecht kunnen zich weer inschrijven voor het K.F. Hein Stipendium. Het stipendium biedt de mogelijkheid om je een jaar lang te richten op de ontwikkeling van nieuw werk.

De jury staat open voor onderzoeksideeën van kunstenaars en vormgevers die nog aan het begin van hun carrière staan, maar nadrukkelijk ook voor kunstenaars die al jarenlange ervaring hebben en een nieuwe stap willen zetten.

Deadline
De deadline voor inzending is 1 april 2024. Van alle inzenders worden vijf kunstenaars gevraagd om hun onderzoeksidee tot een voorstel uit te werken en dit te presenteren aan een jury. Begin oktober wordt een winnaar bekend gemaakt. De winnaar van het K.F. Hein Stipendium ontvangt een geldbedrag van € 25.000 en de mogelijkheid om te exposeren in het Utrecht Lokaal van het Centraal Museum Utrecht. Kijk voor meer informatie op de website van het K.F. Hein Fonds via kfhein.nl.

Afbeeldingen

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen