Stripfestival de Utrechtse MUS

29 keer bekeken

Begin

15-06-2024 om 12:00

Einde

15-06-2024 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek Utrecht, Neude

Gratis stripfestival de Utrechtse MUS strijkt weer neer in de Bibliotheek op de Neude op zaterdag 15 juni! Het gratis mini-festival brengt diverse stripmakers uit Utrecht en heel Nederland samen om hun werk te presenteren. Naast een stripmarkt, zijn er ook verschillende workshops om te volgen!

Stripfanaten kunnen op 15 juni 2024 hun hart ophalen tijdens de de Utrechtse MUS (Markt Unieke Stripmakers) in Bibliotheek Neude. Het gratis mini-festival brengt diverse stripmakers uit Utrecht en heel Nederland samen om hun werk te presenteren in de prachtige grote hal van de bibliotheek.

Naast de markt waar stripmakers hun eigen werk verkopen zijn er ook workshops te volgen, waaronder 'De Avonturen van Stokpoppetje' door Joshua Peeters (6+) en 'Cover tekenen' door Daan de Tekenaar (8+). De workshops zijn gratis, wel even reserveren. Leuk voor iedereen vanaf 6 jaar (dus ook voor volwassenen).

Portfolio review
Wil je je eigen portfolio of dummie laten reviewen? Dan kun je in de bibliotheek terecht bij Venster Academie bij hoofd Opleiding Beeldverhaal Ellen Vensters. 

Op deze dag wordt de Gouden Mus uitgereikt, de publieksprijs voor de beste aanvlieger van de stripwereld.

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen