IA x Kapitaal - Graphic Art

11 keer bekeken

Begin

20-06-2024 om 19:00

Einde

20-06-2024 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Kapitaal Utrecht

Ben je benieuwd hoe verschillende druktechnieken het werk van hedendaagse illustratoren vormgeven? Wil je ontdekken hoe ervaren makers hun unieke benadering van grafische kunst delen? Op 20 juni presenteren de Illustratie Ambassade en Kapitaal Utrecht een bijeenkomst in het teken van graphic art.

Tijdens deze avond vertellen illustratoren Bobbi Oskam en Floor Rieder over hun praktijk en de rol die grafiek daarin speelt. Door deze twee perspectieven naast elkaar te leggen, ontstaat er een dialoog over de diversiteit en betekenis van grafische kunst in relatie tot het hedendaagse illustratie-landschap.

IAA
De Illustratie Ambassade Academy (IAA) is een nomadisch kenniscentrum en openbare ontmoetingsplaats voor opkomende en gevestigde illustratoren om informatie uit te wisselen, te netwerken en de hedendaagse illustratiepraktijk te duiden. Zo verbindt de IAA illustratoren aan het vakgebied én aan elkaar.

De avond is vrij toegankelijk, een plekje reserveren kan online via de website van de Illustratie Ambassade.

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen