Pizza Talk Media Innovation Hub - Bob de Jong

8 keer bekeken

Begin

21-05-2024 om 17:00

Einde

21-05-2024 om 19:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Media Campus NL, Joop van den Endeplein 9, Hilversum

Bob de Jong, filmmaker en Creative Director bij Revel.ai is dinsdag 21 mei te gast bij de Pizza Talk in de Media Innovation Hub. Bob staat vooral bekend om zijn werk met baanbrekende deepfake technologie.

Zoals de deepfake video van Morgan Freeman en de video voor Adidas waarbij Lionel Messi een balletje trapt tegen jongere versies van zichzelf. Bob is medeoprichter van Revel.ai, een Nederlandse studio die gebruikt maakt van AI om hyperrealistische content te maken. Ze kunnen van iedere persoon een exacte digitale kopie maken. Hiermee creëren ze entertainment ervaringen en commercials voor internationale merken als HBO, Apple TV en FOX Entertainment.

​Bob zal vertellen over zijn meest recente projecten, de uitdagingen van het maakproces en de ontwikkelingen rondom het gebruik van AI. Hoe blijft hij als maker relevant in een wereld waarin de ontwikkelingen op het gebied van AI enorm snel gaan? Ook geeft hij ons een kijkje achter de schermen en zal nooit eerder vertoond materiaal laten zien. Hier wil je bij zijn, dus meld je aan!

Pizza Talks | Media Innovation Hub
Pizza Talks zijn maandelijkse inspiratiesessies in de Media Innovation Hub, over onderwerpen binnen de thema's immersive content, zoals AR, VR en spatial computing, (generatieve) AI en virtual production. Gericht op professionals en studenten in de media- en game-industrie. De sessies zijn interactief, dus de deelnemers kunnen al hun prangende vragen aan de sprekers stellen. Iedereen met interesse in het onderwerp is van harte welkom om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen onder het genot van een stuk pizza! Deelname aan de Pizza Talks is gratis.

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen