HKU X Serveert - Hoe kom ik aan ruimte?

43 keer bekeken

Begin

11-06-2024 om 17:00

Einde

11-06-2024 om 19:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

HKU X, Ina Boudier-Bakkerlaan 50, Utrecht

Heb jij goede ideeën, maar ontbreekt het je nog aan ruimte? Doe mee aan de sessie van HKU X over het creatieve broedplaatsenveld in Utrecht. Arna Notten en Anna Sofia den Herder van DePlaatsmaker serveren een avond waarin je kennismaakt met hoe je ruimte vindt en organiseert.

Je ziet het misschien al voor je: ruimte waar je de mooiste dingen maakt. Ruimte waar verschillende creatieven en collectieven samenwerken. Ruimte waar experiment plaatsvindt en waar van alles kan ontstaan: van expositie tot concert. Misschien heb je zelfs al plannen voor het starten van een eigen creatieve broedplaats.

Maar hoe kom je aan die ruimte? Arna Notten, directeur van DePlaatsmaker, en Anna Sofia den Herder, werkzaam bij DePlaatsmaker en alumna Kunst & Economie, serveren:

‘Een avond waarin je kennismaakt met hoe je ruimte vindt en organiseert om jouw creatieve ideeën tot leven te brengen. Waar klop je aan? Welke stappen zitten er tussen een goed idee en bruikbare vierkante meters? En wat is er belangrijk bij het opzetten van een creatieve broedplaats?’

We gaan ook graag in gesprek. Stel daarom de vragen die je nu al hebt in het aanmeldformulier.

Gratis toegang, HKU X zorgt voor een kopje soep en een broodje.

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen