Utrechtse ICT Challenge

22 keer bekeken

Begin

23-05-2024 om 16:00

Einde

23-05-2024 om 18:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Spoorwegmuseum, Utrecht

Op 23 mei werken Utrechtse ICT en Creatieve Technologie studenten samen in het Spoorwegmuseum aan projecten voor verschillende opdrachtgevers. Vanaf 16 uur laten deze Utrechtse ICT talenten op de expositie zien wat ze in hun mars hebben!

Tijdens een challenge werk studenten in korte tijd aan een opdracht voor een echte opdrachtgever. Dit doen ze in een team samen met studenten van andere opleidingen en scholen, zodat er ook van elkaar geleerd kan worden. Op deze manier maken studenten kennis met echte opdrachtgevers en kunnen ze een mooi project toevoegen aan hun portfolio voor als ze gaan solliciteren voor een stage of baan!

De teams presenteren vanaf 16 uur hun oplossing op de expo aan de bezoekers en opdrachtgevers. Ook is er tijd om de resultaten van andere teams te bekijken.

Wil je de expositie bezoeken? Aanmelden kan online!

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen