Open Podium Stadsklooster

37 keer bekeken

Begin

24-05-2024 om 20:00

Einde

24-05-2024 om 22:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Stadsklooster, Utrecht

Laat horen en/of zien wat jij maakt! Bij het Open Podium van Stadsklooster Utrecht kunnen alle makers hun werk presenteren.

Stadsklooster Utrecht stelt zijn gebouw, podium en unieke akoestiek ter beschikking aan makers. Hoe klinkt jouw installatie in de akoestiek van een kerk? Wat gebeurt er als je met je strijkkwartet tussen het publiek speelt?

Ongeacht achtergrond, genre of kunstvorm mag je je eigen muziek laten horen, nieuw werk testen, een improvisatie delen, etc. Voor elke act is een kwartier podiumtijd beschikbaar, met steeds een korte (ombouw)pauze tussen de acts.

De toegang voor het open podium is gratis, en er is een mogelijkheid voor een vrijwillige bijdrage aan het Stadsklooster. Haal vooraf of tijdens het concert een drankje aan de bar!

Extra info voor artiesten

Breng je eigen gitaar / dansschoenen / bladmuziek / dichtbundel mee. Je kunt de vleugel en microfoon/mengpaneel van het Stadsklooster gebruiken.

Per act is er een tijdslot van maximaal 20 minuten (incl. opbouw). Aanmelden kan online.

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen