Workshop conceptontwikkeling

21 keer bekeken

Begin

24-05-2024 om 10:15

Einde

24-05-2024 om 11:15

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

online

Hoe kan ik als cultureel ondernemer/kunstenaar/culturele organisatie een goed concept ontwikkelen om later de kansen te pakken die zich voordoen? Dat is het uitgangspunt van de workshop Conceptontwikkeling van de Cultureel Avonturiers.

“Hoe ga ik van een goed idee naar een verhaal? En hoe zet ik dat om in een gedegen concept voor mijn culturele project?” en wat volgens ons van wezenlijk belang is: “Hoe kan ik al in een vroeg stadium de fondsenwerving betrekken in dit proces zodat ik later niet voor dichte deuren sta” Dat is het uitgangspunt van deze online workshop. 

De workshop is speciaal voor zelfstandig kunstenaars, impact producenten of culturele instellingen die willen nadenken over de conceptontwikkeling van hun project en hoe dit zich verhoudt tot de fondsenwerving.

Deelname kost 50 euro (gratis voor leden), aanmelden kan via de link.

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen