Pizza Talk Media Innovation Hub

49 keer bekeken

Begin

25-04-2024 om 17:00

Einde

25-04-2024 om 19:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Media Campus NL, Joop van den Endeplein 9, Hilversum

Werk of studeer jij in de media of game-industrie? Kom dan naar de Pizza Talk in de Media Innovation Hub op het Media Park. Founder van de Nederlandse studio Monobanda, Niki Smit, vertelt alles over het ontwikkelproces van Soul Paint, de game die op SXSW de juryprijs won voor beste XR experience.

Niki neemt je mee in het proces achter Soul Paint. Wat was het idee? Hoe is het spel ontwikkeld? Wat waren de uitdagingen? Ook vertelt hij over het ontstaan van Monobanda, de huidige ontwikkelingen rondom immersive experiences en geeft je een kijkje in andere projecten en games.

Pizza Talks | Media Innovation Hub
Pizza Talks zijn maandelijkse inspiratiesessies in de Media Innovation Hub, over onderwerpen binnen de thema's immersive content, zoals AR, VR en spatial computing, (generatieve) AI en virtual production. Gericht op professionals en studenten in de media- en game-industrie. Iedereen met interesse in het onderwerp is van harte welkom om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen onder het genot van een stuk pizza! Deelname aan de Pizza Talks is gratis.

Aanmelden kan online.

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen