Ministerie van Design beraad

51 keer bekeken

Begin

31-05-2024 om 09:00

Einde

31-05-2024 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Werkspoorkathedraal

Het Ministerie van Design gelooft dat de essentiƫle delen van Design blijven. Dat het meer is dan een mindset in een framework. Design niet nieuw is en zeker niet uniek. Maar hoe ziet dat er dan uit? En hoe kunnen we de essentie van ontwerpen nog scherper krijgen voor de vraagstukken van morgen?

Tijd voor een pragmatische benadering van design! Het Ministerie van Design nodigt jou uit om samen, op een agnostisch manier, de toekomst van design te verkennen en vorm te geven. Op 31 mei 2024 is er daarom het eerste Ministerie van Design beraad van 2024. Jouw unieke perspectief is van onschatbare waarde voor het creƫren van een betere en mooiere wereld. By design.

Het Ministerie kijkt ernaar uit om samen te werken aan een inspirerende en baanbrekende toekomst voor design. Wil je hier aan bijdragen en wil je er op 31 mei bij zijn, stuur dan even een mailtje aan marcel@31v.nl. Op de hoogte blijven? Volg dan de LinkedIn-pagina.

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen