De Vertellers #3 - een avond voor je oren

66 keer bekeken

Begin

22-05-2024 om 19:30

Einde

22-05-2024 om 22:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Vechtclub XL, Utrecht

De Vertellers is de netwerkavond voor Utrechtse mediamakers, met elke editie de focus op een ander thema. 22 mei wordt een audioavond, waarin digitaal ontwerper Hay Kranen en podcastmaker en sounddesigner Michiel van de Weerthof meer vertellen over hun werk.

Hay Kranen werkt aan de innovatieve audioproductie DRIFT (met Studio ZZZAP en VPRO Medialab) waar kunstmatige intelligentie en generatieve audiotechnieken een prikkelende luisterervaring oplevert. Hay neemt je mee in de cutting edge van werken met AI en geluid. De do's en don'ts, de verrassingen en de teleurstellingen.

Michiel van de Weerthof, podcastmaker extraordinaire en sound designer. Je kent hem waarschijnlijk van de podcast Kapotgeel en Van die dingen. Hij ontvouwt deze avond zijn meesterlijke technieken voor een immersieve luisterervaring. Kijk mee hoe hij de fijne kneepjes laat zien hoe geluid een wereld opent voor de luisteraar. Laat je oren versmelten met de geluidsgolven, en je gaat gegarandeerd naar huis met nieuwe ideeën voor je podcast of non-fictie productie.

De avond wordt afgesloten met een open mic en gesprek met aanwezigen. Tickets (7,50 euro) zijn online te koop!

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen