Creative Mornings met Femke Deckers

47 keer bekeken

Begin

02-04-2024 om 15:45

Einde

02-04-2024 om 16:15

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

SPACES, Lange Viestraat 2b, Utrecht

Start je vrijdag met inspiratie tijdens Creative Mornings! Op vrijdag 4 april is er een inspirerende voorstelling over verandering, zelfinnovatie en creativiteit! Femke Deckers zal met haar Theatercollege de reis van verandering en zelfinnovatie onderzoeken.

Als Creative Thinking Facilitator begeleidt Femke je op een reis van ‘zelf-innovatie’, geïnspireerd door een intensieve operatie die ze heeft ondergaan. In dit theatercollege neemt Femke je mee langs de 7 creatieve houdingen die essentieel zijn voor zowel innovatie als het dagelijks leven. Perfect voor individuen die levensveranderingen doormaken en bedrijven die organisatorische verschuivingen ondergaan!

Femke Deckers, eigenaresse van De Creatieve Werkvloer en auteur van het boek ‘Unscrew Yourself’, belichaamt de creatieve mindset. Voor haar is creativiteit niet alleen een talent; het is een mentaliteit. Haar persoonlijke ervaringen met fysieke uitdagingen hebben haar gemotiveerd om zich te specialiseren in toegepaste creativiteit.

Creative Mornings in gratis, wel even aanmelden!

Bron: Creative Mornings

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen