Art-up Seminar bottom-up innovatie cultuursector

32 keer bekeken

Begin

24-04-2024 om 13:00

Einde

24-04-2024 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

A Lab, Overhoeksplein 2, Amsterdam

Kom naar het Art-up Seminar op woensdag 24 april en verken samen met Art-up en andere creatieve professionals de kracht van bottom-up innovatie in de cultuursector.

Het Art-up Seminar is in A Lab, Amsterdam en wordt een middag vol inspiratie, ontmoetingen en gesprekken; voor ondernemers, instellingen, fondsen en beleidsmakers in de culturele en creatieve sector die meer willen weten over bottom-up innovatie en hoe dit gestimuleerd kan worden.

Hoe kunnen deze initiatieven van onderaf bijdragen aan systeemverandering? Hoe ziet dit er uit in het culturele veld? Wat kunnen culturele start-ups betekenen voor positieve verandering in de sector? En wat hebben deze kiemen van verandering nodig om te kunnen groeien en bloeien?

Tijdens het Art-up seminar verkennen we deze vragen met elkaar in een afwisselend en interactief programma. Verschillende perspectieven komen aan bod: de wetenschap, de ervaring van culturele start-ups en de praktijk van culturele organisaties, fondsen en beleidsmakers. Samen proberen we nieuwe manieren te vinden om als sector de positieve verandering van onderop zo veel mogelijk te stimuleren.

Tickets (à €30,25, incl. BTW, servicekosten, koffie/thee en borrel) zijn online te koop.

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen