Fuckup meet-up Impact edition

71 keer bekeken

Begin

04-04-2024 om 18:00

Einde

04-04-2024 om 20:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Watdajel, Catherijnesingel 52, Utrecht

Ontdek de kracht van mislukkingen en uitdagingen! Ben jij een gedreven impactondernemer die gelooft in het creëren van positieve verandering in de wereld? Heb je jouw 'fair share' aan uitdagingen en mislukkingen meegemaakt op je reis naar impact? Doe mee aan de Fuckup Meetup van Watdajel.

In plaats van vooral successen te delen als duurzame-, circulaire- of impactondernemer, gaat het vanavond anders. Tijdens de bijeenkomst gaan deelnemers dieper in op de 'fuck ups' en de meest uitdagende momenten die ze hebben meegemaakt als impactondernemers.

Of je nu een doorgewinterde impactondernemer bent of net begint aan je reis, deze meetup biedt een unieke kans om te leren van anderen, te groeien en te inspireren. Een avond met boeiende discussies, eerlijke verhalen en waardevolle connecties met gelijkgestemde ondernemers die ook streven naar positieve verandering.

Tickets (à 6,20 euro) zijn online te koop.

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen