Kaboom Animation Festival

65 keer bekeken

Begin

05-04-2024 om 10:00

Einde

14-04-2024 om 18:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

diverse locaties Utrecht, Amsterdam en online

Kaboom Animation Festival is de hemel op aarde voor alles en iedereen die een hart heeft voor animatiefilm. Van vlijmscherpe en überinventieve experimentele arthouse tot kleurrijke verhalen voor jong en oud; Kaboom serveert animatielekkernijen voor elk levend wezen. Met speciaal industryprogramma!

Grijp je gouden ticket voor de chocolade… euh, animatiefabriek! Beeld je dit in: twee dagen volledig gewijd aan de ongrijpbare wereld van de animatiefilm. Geen compromissen, geen gevangenen, maar wel heel veel inspirerende inzichten en geanimeerde gesprekken. Of je nu een ervaren of een aanstormende animator bent, een distributie-maestro, een sales-tovenaar, een leerkracht,  een multidisciplinair kunstenaar of een onschuldige student …

De Kaboom Industry Days (9 en 10 april in Utrecht) zijn de ideale gelegenheid de vinger aan de pols te houden, om peers te ontmoeten en ideeën uit te wisselen (voor diefstal zijn we niet verantwoordelijk!). Deze editie nodigt je uit om stil te staan bij world-building in animatie en nieuwe benaderingen tot productie. En met meer een-op-een meetings dan ooit belooft deze tweedaagse een uniek netwerkevent te worden. De kaartverkoop is gestart! 

Kijk voor het volledige programma op de website van Kaboom.

 

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen