Studio Camera Sessie #1 
Kwetsbaarheid & Comfortzone

90 keer bekeken

Begin

26-03-2024 om 19:00

Einde

26-03-2024 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Slachtstraat Filmtheater

Hoe kwetsbaar en confronterend het ook is, als maker moet je soms met de billen bloot. Tijdens de eerste officiële Studio Camera Sessie gaat moderator Luuk Heezen in gesprek met drie beeldmakers die zichzelf en/of anderen (soms letterlijk) bloot geven in hun werk.

In hoeverre is hun werk confronterend voor henzelf en hun onderwerp? Hoe verhouden kwetsbaarheid en kracht zich tot elkaar? Hoe treed je als maker buiten je comfort zone, zonder over je eigen grenzen te gaan? Daarover gaat Luuk met hen en met iedereen in de zaal in gesprek. Op de netwerkborrel na afloop is er ook gelegenheid om verder te praten.

Tickets zijn online te koop.

Studio Camera Sessies
Makers uit de regio Utrecht missen vaste momenten om elkaar te ontmoeten en hebben vaak vooral een netwerk buiten Utrecht, voornamelijk in Amsterdam. De waan van de dag is leidend en makers hebben (overdag) vaak een volle agenda. Opereren binnen het inmiddels opgebouwde netwerk is vaak makkelijk en snel. Een nieuw netwerk inspireert echter om andere dingen te proberen, of bestaande zaken op een frisse manier aan te pakken. Een event dat uitsluitend focust op netwerken heeft een hoge drempel, een programma dat inspireert en aanleiding geeft tot gesprek is een fijne opmaat naar verbinding met sector-collega’s.

De Sessies van Studio Camera zijn een serie van avondvullende, openbaar toegankelijke programma’s. Drie sprekers per sessie vertellen over hun werkpraktijk aan de hand van een thema. Afgesloten met een informele netwerkborrel.

In 2024 zullen we vijf sessies organiseren. De eerste drie edities zijn op di 26 maart, di 7 mei en di 18 juni 2024.

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen