Voor Valentijn - Webinar Li Edelkoort

101 keer bekeken

Begin

14-02-2024 om 15:00

Einde

14-02-2024 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Valentijnscadeau van Nimeto! Sluit je aan bij Li Edelkoort op 14 februari voor een GRATIS online seminar waarin kleuren en mode worden voorspeld voor lente/zomer 2025. Haar inspiratie is Candy en de boodschap is Sweet!

Li Edelkoort is trendforecaster, uitgever, humanitair, designdocent en tentoonstellingscurator. Van 2015-2020 was ze decaan Hybrid Design Studies bij Parsons in New York, waar ze een Textile Masters en het New York Textile Month festival oprichtte. Haar tot nadenken stemmende teksten en podcasts zijn steeds populairder geworden in een tijd waarin ze wordt beschouwd als een activist en voorvechter van verandering. In 2020 richtte ze het World Hope Forum op als platform om de creatieve gemeenschap te inspireren om een ​​betere samenleving weer op te bouwen. Ze zit ook in de Creative Council voor alle modemerken van Gap Inc. en adviseert de groep over creatieve innovatie en duurzame praktijken. In 2022 werkte Edelkoort samen met Polimoda in Florence om een ​​innovatief nieuw textielmeestersbedrijf op te richten genaamd From Farm to Fabric to Fashion.

Het webinar is op 14 februari van 15-16 uur, aanmelden kan via de website!

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen