Educatief traject La Classette

53 keer bekeken

Begin

17-02-2024 om 09:00

Einde

17-02-2024 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Vogelfrei Playground, Nijverheidsweg 6, Utrecht

La Classette is een educatief programma van La Cassette voor startende creatives. Schrijf je in op drie disciplines en krijg acht zaterdagen masterclasses en interactieve workshops bij Vogelfrei Playground (Utrecht).

Met La Classette wil La Cassette startende creatives begeleiden en inspireren in drie verschillende disciplines: foto- en videografie, grafisch design en eventproductie. Het programma bestaat uit zeven educatiedagen en een eindpresentatie waarin alle creatieve disciplines samenwerken. Tijdens het traject worden de deelnemers intensief begeleid door ervaren professionals in de betreffende vakgebieden.

La Classette bestaat uit masterclasses en interactieve workshops, allemaal verzorgd door gerenommeerde professionals. Het traject stelt deelnemers niet alleen in staat om hun creatieve vaardigheden te verbeteren, maar ook om waardevolle inzichten op te doen van experts. Het programma staat open voor iedere creatieveling die diens vaardigheden verder wil ontwikkelen door de diepte in te duiken.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op de website van La Cassette.

(Bron: 3 voor 12)

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen