Workshop marketingplan opstellen

10 keer bekeken

Begin

16-02-2024 om 10:15

Einde

16-02-2024 om 11:15

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

online

Het marketingplan vormt vaak een belangrijk onderdeel van veel culturele projecten (en subsidieaanvragen.) Platform Cultureel Avonturiers helpt je met een korte workshop het proces in behapbare stukken te hakken en zo tot een concreet plan te komen.

Wat?
Met deze korte workshop licht Cultureel Avonturiers hun routekaart naar je marketingplan toe. Ze helpt je het proces in behapbare stukken te hakken en zo tot een concreet plan te komen.

(Let op: deze routekaart en workshop licht voornamelijk het opstellen van een marketingplan binnen een subsidie aanvraag uit.)

Aantal deelnemers
Maximaal 20 deelnemers.

Voor wie?
Zelfstandig kunstenaars, impact producenten of culturele instellingen die moeite hebben met het opstellen van een integraal marketingplan met haalbare doelen.

Waarom?
De workshop en routekaart geven je houvast. Aan de hand van een stappenplan leer je een degelijk marketingplan op te stellen, dat niet bestaat uit algemene gedachtes, maar concreet voortkomt uit je doelstelling(en) en doelgroep(en.)

Door wie?
Marieke van Delft, een van de initiatiefnemers van Cultureel Avonturiers. Zij werkt o.a. als fondsenwerver  en directie-assistent bij Maas Theater en Dans. Daarnaast was Marieke o.a. adviseur bij het Fonds Podiumkunsten en gaf zij zij les aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten.

Aanmelden kan online, de workshop kost € 50,- (gratis voor leden).

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen