Art-Up Incubator

55 keer bekeken

Begin

29-02-2024 om 09:00

Einde

29-02-2024 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Amsterdam

De Art-up Incubator is voor start-ups uit de culturele en creatieve sector die innovatieve producten en diensten ontwikkelen: een pressure cooker van drie maanden waarin je een volgende stap zet in de ontwikkeling van je organisatie en je ondernemerschap. Inschrijven kan t/m 29 februari.

De Art-up incubator is speciaal ontwikkeld voor de culturele en creatieve sector. Een uniek groepsprogramma voor een groep van maximaal 12 ondernemers, waarin een perfecte balans is gevonden tussen samen leren en coaching op maat. De deelnemers werken onder andere aan hun waardepropositie, positionering en financieringsmodel. Je ontwikkelt een helder stappenplan voor de volgende fase van je onderneming en krijgt meer inzicht in jouw unieke leiderschaps- en ondernemersstijl. Alle ingrediƫnten om jouw organisatie naar het volgende niveau te tillen! Je wordt hierin begeleid door het team van Art-up dat jarenlange ervaring heeft in de culturele en creatieve sector.

De eerstvolgende incubator start 20 maart 2024. Aanmelden kan online. Kijk voor meer informatie en het programma op de website van Art-up.

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen