Oriëntatieworkshops Nimeto Utrecht

16 keer bekeken

Begin

15-02-2024 om 14:00

Einde

15-02-2024 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Nimeto Utrecht

Heb je interesse voor een Nimeto-opleiding en wil je proeven hoe het is om student bij Nimeto te zijn? Op 15 februari kun je je inschrijven voor verschillende oriëntatieworkshops op de creatieve Utrechtse vakschool.

De oriëntatieworkshops vinden plaats bij Nimeto. Je wordt ontvangen door docenten van de opleiding waarvoor jij je wilt oriënteren. Zij vertellen je alles over de opleiding en over Nimeto en er is natuurlijk ruimte om je vragen te stellen. 

Je gaat ook aan de slag! Samen met de andere bezoekers van de workshop werk je aan een leuke opdracht. Dit is een praktijkopdracht die te maken heeft met de studie. Zo zie jij wat je straks gaat doen tijdens de opleiding. Als je nog niet zeker weet welke opleiding je wilt doen, meld je dan aan voor meerdere oriëntatieworkshops. Dat maakt het kiezen van je opleiding een stuk makkelijker!

Aanmelden voor de oriëntatieworkshop kan online.

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen