Workshop projectplan schrijven

46 keer bekeken

Begin

07-02-2024 om 10:15

Einde

07-02-2024 om 11:15

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

online

Het woord ‘fondsenwerving’ doet menig cultureel ondernemer zuchten. Toch is het vaak de start (én het eind) van veel culturele projecten. Met een korte online workshop helpt Cultureel Avonturiers je het proces in behapbare stukken te hakken en zo tot een concreet plan te komen.

Met deze korte workshop licht platform Cultureel Avonturiers de routekaart fondsenwerving toe die ze heeft gemaakt. De routekaart en workshop licht het hele proces van fondsenwerving toe, maar focust op het schrijven van je inhoudelijke plan. Voor de begroting en het marketingplan zijn andere routekaarten en workshops beschikbaar!

Waarom?
De workshop en routekaart geven je houvast. Aan de hand van een stappenplan leer je met inspiratie en daadkracht je fondsenwerving te starten, zodat het geen vervelende klus meer is, maar een gedegen onderdeel van je conceptontwikkeling.

Door wie?
Marieke van Delft, een van de initiatiefnemers van Cultureel Avonturiers. Zij werkt o.a. als fondsenwerver  en directie-assistent bij Maas Theater en Dans. Daarnaast was Marieke o.a. adviseur bij het Fonds Podiumkunsten en gaf zij zij les aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten.

De workshop kost € 50,- en is gratis voor leden van Cultureel Avonturiers. Kijk voor meer informatie en aanmelding op de website.

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen