Vogelfreidag

80 keer bekeken

Begin

17-05-2024 om 18:00

Einde

17-05-2024 om 19:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Vogelfrei Playground, Nijverheidsweg 6, Utrecht

Wil jij bubbeltjes doorbreken, mensen ontmoeten die je normaal niet tegenkomt en nieuwe ervaringen creëren. Op vrijdag 17 mei is er een nieuwe Vogelfreidag bij Vogelfrei. 'We bieden speelruimte, delen kennis en netwerk en bouwen samen aan een community, zodat jouw idee echt kan gaan vliegen.

Vogelfreidag is het nieuwe vrijdagmiddagfeestje met kunst, muziek, performance, en lekkers. 

Waarom?
Omdat creativiteit en ideeën bloeien door mensen samen te brengen. Mensen die elkaar misschien niet snel tegenkomen, maar eigenlijk al heel lang naar elkaar op zoek zijn. Daarom willen we iedere maand minimaal 100 vogelfreie geesten bij elkaar brengen. Samen bubbels doorbreken, mensen ontmoeten die je normaal niet tegenkomt en nieuwe ervaringen creëren.

Voor wie?
Voor vogelfreie geesten in Utrecht die elkaar willen ontmoeten, ook al weten ze dat zelf nog niet. Een bont gezelschap van creatieve ondernemers, kunstenaars en professionals die bij corporates werken. Als ze maar open naar de wereld staan, en niet bang zijn om andere mensen te leren kennen.

Kaarten à €15 zijn online te koop.

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen