EU Subsidiemarathon #3

6 keer bekeken

Begin

20-12-2023 om 15:30

Einde

20-12-2023 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

online

De EU Subsidiemarathon is een online sessie waarin je op de hoogte gebracht wordt van de mogelijkheden van vijf Europese fondsen en subsidieprogramma's voor makers en culturele organisaties in Nederland en daarbuiten.

Is jouw organisatie actief binnen de innovatieve, technologische of wetenschappelijke sector en hebben jullie idee├źn voor projecten die bijdragen aan de ambitieuze doelstellingen van Europa? Dan is deze webinar over Horizon Europe een must. Ontdek financieringsmogelijkheden, leer meer over cascade-funding, verken huidige samenwerkingsprojecten op het gebied van onder anderen AI, VR, XR en krijg inzicht in specifieke subsidieregelingen. Er is uiteraard ook gelegenheid om vragen te stellen.

Tijdens deze bijeenkomst vertelt Okke Scholten, Advisor-National contactpoint Horizon Europe-DIS & EIC, ondergebracht bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), je alles over de subsidiemogelijkheden van Horizon Europe. Daarnaast gaat Scholten nog kort in op Digital Europe, een relatief nieuw EU-initiatief dat specifiek onderzoek en innovatie in de digitale transformatie bevordert, zoals kunstmatige intelligentie, cyberbeveiliging en digitale infrastructuur.

De Faculteit Industrieel Ontwerpen (IO) van de TU Delft heeft ervaring met het aanvragen van financiering bij Horizon Europe met het project ekip. Scholten gaat in gesprek met Jeroen van der Aa, Project Manager EU Research Collaboration and Valorisation TU Delft| IO. Het aanvraagproces staat in dit gesprek centraal, maar ook hoe andere partijen uit de creatieve culturele industrie een rol kunnen spelen in ekip.

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen