Workshop De kunst van het vragen

186 keer bekeken

Begin

15-05-2024 om 19:00

Einde

26-06-2024 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Universiteit Utrecht

Wil je iets met 'vrienden', fans, particuliere donateurs of andere gevers, maar voel je schroom om te vragen? Heb je behoefte aan concrete handvaten, maar ook aan verdieping en context? In de workshop 'De kunst van het vragen' verken je in vier bijeenkomsten de mogelijkheden van het

Mecenaat, oftewel de steun van particuliere kunstliefhebbers aan makers en culturele instellingen, is al jaren maatschappelijk een hot topic. Toch weten instellingen en makers hun gevers niet altijd vrijuit te benaderen. Wat zit in de weg? Dat zijn vaak de ideeën die kunstenaars en instellingen ontwikkelen over wat private steun voor hen kan zijn en kan doen.

In vier prikkelende workshops van Universiteit Utrecht verken je met andere makers en instellingen de mythes en mogelijkheden van het mecenaat en wat je kunt doen om je positie als vrager te verstevigen. In ieder van de vier workshops staat één veel voorkomend (voor)oordeel over mecenaat centraal.

Prijs: € 30
Vooraanmelden vanaf nu, inschrijven vanaf 15 januari 2024 via de website van UU.
 

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen