ITERATIONS 2023

70 keer bekeken

Begin

15-12-2023 om 14:00

Einde

16-12-2023 om 18:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Time is the new space, Rotterdam

Op 15 en 16 december is er weer een nieuwe editie van Iterations van Creative Coding Utrecht . Wat is het nieuwste op het gebied van technologie? En hoe gebruiken makers deze om nieuwe creatieve mogelijkheden te creƫren? Hoe zal het domein van creatieve codering zich de komende jaren ontwikkelen?

Dit alles wacht op je tijdens het ITERATIONS creative coding symposium. Met een sterke toewijding aan inclusiviteit heeft Creative Coding Utrecht makers uit verschillende niches van over de hele wereld samengebracht om hun ervaringen te delen. We hebben workshops op het programma staan, over webtools, creatief onderwijs, wereldopbouw en machinaal leren, samen met boeiende presentaties en interactieve sessies.

De spannende line-up wordt binnenkort bekend gemaakt en is online te bekijken. Daar vind je ook meer informatie over het tickets.

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen