MA Ontbijt met De Kommunie

12 keer bekeken

Begin

13-12-2023 om 09:00

Einde

13-12-2023 om 10:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Vogelfrei Playground, Nijverheidsweg 6, Utrecht

Woensdag 13 december kun je de dag samen met andere professionals beginnen tijdens het MA ontbijt van De Maakruimte. Thema dat centraal staat is verbinden.

De Maakruimte voor de brandstof: een goed gedekte tafel, waar Kommunie hun verbindwijsheden deelt om tot vruchtbare samenwerkingen te komen. Of! Misschien wel vriendschappen? Familie?

Kommunie is opgericht vanuit de behoefte om mensen in de Utrechtse creatieve sector samen te brengen. Dit zijn kunstenaars vanuit alle disciplines én creatieve ondernemers.
Ze verbinden creatieve Utrechters samen aan de hand van verschillende events en diners. Om de diners heen vindt een expositie plaats, waar verschillende makers een plek krijgen waar ze hun werk kunnen exposeren.

Tijdens de diners zijn mooie verbindingen ontstaan. Soms liep dit uit op een samenwerking tussen makers, maar ook op vriendschappen. Wanneer je een hele avond met elkaar aan tafel zit, is er tijd om elkaar te leren kennen. Er is ruimte voor het creëren van een band.

Woensdag 13 december zitten we tijdens het ontbijt samen aan tafel en opent De Kommunie het gesprek en de verbinding. Schuif je aan? De Maakruimte zorgt voor het eten!

Kosten: €12,50
Aanmelden kan online!

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen