Informatieavond cursusaanbod 2024 Nimeto Next

41 keer bekeken

Begin

07-12-2023 om 19:00

Einde

07-12-2023 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Nimeto Utrecht

Iets nieuws leren, iets anders leren of wil je een verdieping op de kennis die je al hebt? Nimeto Next gelooft erin dat het leuk en goed is om jezelf te blijven ontwikkelen. Daarom biedt ze verschillende modules aan die jij kunt volgen. Ook naast je baan.

Nimeto Next is onderdeel van Nimeto vakschool voor creatieve ruimtemakers. Voorlopig zijn de modules nog vooral op het gebied van ruimtelijk vormgeven, vastgoed, schilderen én ondernemen, maar in de toekomst volgt er meer.

Heb jij interesse in de modules ruimtelijk presenteren? De modules ruimtelijk vormgeven zijn zeer geschikt voor her- en omscholers. Wil jij je bekwamen in het professioneel en onderbouwd kunnen ontwerpen of wil jij kunnen vormgeven en stylen binnen verschillende branches; kom dan naar de informatie-avond.

Interesse in de modules vastgoed & schilder? Wil je je her- of omscholen en je bekwamen in het uitvoeren van schilderwerk, maar is een volledige opleiding tot schilder (nog) niet haalbaar? Of wil jij groeien naar een adviserende rol binnen de vastgoedbranche met betrekking tot bijvoorbeeld verduurzaming. Kom naar de informatieavond en ontdek wat je bij deze modules kunt verwachten.

Wil jij de ins en outs weten van een ondernemingsplan? Wil je in de toekomst gaan ondernemen of wil je je her- of omscholen en een eigen bedrijf opzetten? Volg dan deze module bij Nimeto Next. Je leert hier bijvoorbeeld hoe je een professioneel en onderbouwd levensvatbaar ondernemingsplan schrijft voor verschillende branches. Bijvoorbeeld branches in het creatieve werkveld, in het vastgoedadvies of de schilders- en onderhoudsbranche.

Wil je je aanmelden, stuur dan een mail naar Brigitta van Dijk (B.vandijk@nimeto.nl) of Bert Westland (B.westland@nimeto.nl).

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen