Open Call Fotodok Talent Embassy 2024

38 keer bekeken

Begin

15-11-2023 om 09:00

Einde

19-11-2023 om 23:45

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Is jouw fotografiewerk klaar voor de volgende stap? Misschien is FOTODOK TALENT EMBASSY een goede match voor jou. Met het Talent Embassy programma doet FOTODOK internationaal wat het in Nederland al succesvol doet: talenten zichtbaar maken en verbinden met een relevant netwerk. Aanmelden tot 19/11.

In 2023 organiseerde FOTODOK voor het eerst het Talent Embassy programma waarbij ze fotografen in de eerste fase van hun loopbaan meenam naar internationale fotofestivals. Daar werden ze ge├»ntroduceerd aan een internationaal netwerk. Voorafgaand hielp FOTODOK tien fotografen met presentatietrainingen, inhoudelijke begeleiding rond de samenstelling van hun portfolio & de kernvraag rond hun persoonlijke ontwikkeling. 

Een eenvoudige opzet, overzichtelijk wat betreft kosten maar onbetaalbaar in impact. Want wat blijkt, de community die ontstaat, maakt het verschil. Voor 2024 kunnen mensen zich t/m zondag 19 november aanmelden. 

Alle informatie daarvoor vind je online.

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen