Meet-up Cultuureducatie met Kwaliteit

25 keer bekeken

Begin

23-11-2023 om 09:00

Einde

23-11-2023 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Fonds voor Cultuurparticipatie en LKCA organiseren op 23 november een meet-up voor penvoerders en communicatie- en beleidsmedewerkers die betrokken zijn bij het programma Cultuureducatie met Kwaliteit. De dag is een combinatie van de Meet up! Kennis delen en de Conferentie Cultuureducatie.

Hoe kun je als penvoerder voor CmK je positionering verstevigen? De rol van de penvoerders is sinds de start van CmK 10 jaar geleden behoorlijk veranderd. Penvoerders worden meer en meer geacht regie te nemen in de uitvoering. Met het oog op de toekomst is het belangrijk dat penvoerders een centrale positie blijven innemen in de lokale en regionale infrastructuur voor cultuureducatie, en die waar mogelijk verder verstevigen. Een mooie uitdaging, maar nog niet altijd vanzelfsprekend.

Jij als regisseur van het programma!
Tijdens de meet-up ben jij de regisseur. Dit begint al in de plenaire opening: in verschillende scènes van een theatershow komen actuele thema's aan bod die bij CmK spelen. Denk bijvoorbeeld aan het werken aan duurzame relaties en innovatie, het bereiken van vmbo- en mbo-scholen en beleidsmatige ontwikkelingen. Zo zoeken we samen antwoorden op vragen als Wat zou jij doen? Wat is er nodig?

Deelsessies
Het programma bestaat uit verschillende deelsessies, die in het teken staan van terugblikken en vooruitkijken. Ook wordt een aantal interactieve sessies geprogrammeerd waarin je wordt uitgedaagd om je regierol te definiëren en aan te scherpen. Ontdek op een creatieve manier hoe je werkveld in elkaar steekt en wie op welke plek een rol heeft. Daarnaast is er ruimte voor het delen van onderwerpen die door jullie zelf worden aangedragen. 

Aanmelden kan online.

 

Supporting Partners 

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Hogeschool Utrecht
Nimeto Utrecht
ROC Midden Nederland

Partners

De Maakruimte
Vechtclub
Grafisch Lyceum Utrecht
Herman Brood Academie
MaakJeStap
Media Perspectives
Stichting sQuare
Kunstenbond

Netwerk in kaart

Bekijk op de kaart welke organisaties nu deel uitmaken van Utrecht Creative Community. Ook op de kaart met jouw organisatie? Neem contact op.

Bekijk de netwerkkaart
 

 


ONDERDEEL VAN

Utrecht Talent Alliantie

 

 

  

GEFINANCIEERD DOOR

Utrecht Creative Community wordt ondersteund door de supporting partners, Provincie Utrecht en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Cookie-instellingen